Шантавата история с Новак Джокович в Австралия продължава. Местните гранични служби

...
Шантавата история с Новак Джокович в Австралия продължава. Местните гранични служби
Коментари Харесай

Няма край. Скандалите с Джокович продължават

Шантавата история с Новак Джокович в Австралия продължава.

 Местните гранични служби стартират ново следствие против международния номер 1 в тениса Новак Джокович. Вчера съдът в Австралия разпореди сърбинът да бъде освободен, откакто в продължение на няколко дни бе държан в хотел за мигранти, защото визата му за влизане в страната бе анулирана при идването му на летището в Мелбърн.

Докато чакат решението на министъра по емиграцията Алекс Хоук, който може да се възползва от своето право еднолично да приключи разрешението за престояване на територията на страната на Джокович, локалните органи на реда ще проведат ново следствие, защото се оказва, че има още една неправда в граничните документи на Новак. Тя е обвързвана с негово пътешестване до Испания в края на декември.

Ако Новак е подал погрешна информация, това може да докара до гражданска глоба за него. Документът сега се проверява от австралийските управляващи и евентуално точно това бави решението на министъра по миграцията.От през вчерашния ден Джокович тренира на " Рот Лейвър Арена " и се готви за присъединяване си на Australian Open.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР